Alle wedstrijden afgelast tot zeker 6 april - HSV Wisch
Natuurlijk HSV WISCH…

Alle wedstrijden afgelast tot zeker 6 april

Geplaatst op 23 maart 2020

In verband met de Corona uitbraak in Nederland is de Federatie genoodzaakt gezondheidsadviezen van het RIVM op te volgen en maatregelen te nemen. De Federatie heeft al haar eigen evenementen, vergaderingen, cursussen en wedstrijden afgelast tot in ieder geval 6 april 2020.

Ook is besloten om verleende wedstrijdvergunningen voor wedstrijden tot 6 april op federatieve wateren in te trekken. Het houden van wedstrijden is tot 6 april niet meer toegestaan op wateren waar de Federatie Midden Nederland visrechthebbende is.

Wat er na 6 april gebeurt is nog onzeker. Mogelijk blijft het advies van het RIVM van kracht en zal deze maatregel voor een langere periode gelden. Nieuwe wedstrijdaanvragen worden vanuit voorzorgprincipe voorlopig niet in behandeling genomen.

We begrijpen dat dit erg vervelend is voor de verenigingsactiviteiten. Op dit moment spelen er helaas belangrijkere zaken waarvoor we met ons allen verantwoordelijkheid moeten nemen. We verzoeken dan ook met klem om de adviezen van het RIVM en van Sportvisserij Nederland te volgen.

Sportvisserij Nederland communiceert de meest recente informatie over het Coronavirus en bijkomende maatregelen via het volgende nieuwsbericht https://www.sportvisserijnederland.nl/actueel/nieuws/21056/corona-beperking-sportvisevenementen.html)

Met vriendelijke groet,

Hengelsport Federatie Midden Nederland

Terug naar overzicht